KØB PLUS!

Graulund: Savnede FCK-fans

Peter Graulund kaldte det trist, at FCK-fans var udelukket fra kampen

De 10.500 AGF-fans på stadion kunne boltre sig helt uden larm fra modstandernes fans.

For første gang trådte en aftale mellem en række Superliga-klubber i kraft, da FCK ikke havde medrejsende tilhængere med på NRGI Park.

Aftalen der også involverer AaB, OB og Brøndby kom i stand efter ballade med FCK-fans i første forårsrunde i Aalborg. Dermed undgik man kontroverser mellem AGF- og FCK-tilhængere på og uden for stadion, men stemningen på tribunerne var også præget af det.

Højst overraskende var FCK-fansene endda savnet af en AGF-spiller. Peter Graulund kaldte det for trist.

- Alle kunne mærke det. Den sidste summen. Den sidste intensitet hos publikum manglede. Det synes jeg var ærgerligt. Jeg synes, det er trist med det initiativ. Men jeg bestemmer heller ingenting. Jeg kan kun sige, at som spiller, så er det da noget, man mærker nede på banen. I stedet var det sådan en lidt flad fornemmelse, sagde Graulund.

Du savnede simpelthen at blive svinet til?

- Ja, det kan man faktisk godt, sagde Graulund og grinede.

Han fik lidt over en halv time på banen i sin tredje kamp efter den længere skadespause. Han scorede i sine to første indhop, men mod FCK var han målløs. Derimod blev AGF-offensiven endnu engang mere bidsk med Graulund i front.

- Jeg har det egentlig fint som indhopper. Jeg kunne godt starte inde, men så er spørgsmålet så, hvor længe jeg ville holde. Der er ingen grund til at gamble med noget, sagde Graulund.

Læs også: