KØB PLUS!

Goodson kan skifte gratis

Brøndby giver anføreren løbepas uden transfersum, hvis Clarence Goodson kan finde en ny klub.

Brøndbys anfører, Clarence Goodson, kan være første mand på vej ud af det økonomiske kaos, der hersker i Brøndby.

Og selv om den amerikanske forsvarsspiller har et år tilbage af sin kontrakt med Brøndby, kan han skifte videre kvit og frit.

Sporten.dk erfarer, at Brøndby har givet Clarence Goodson lov til at gå gratis, hvis han finder en ny klub. Og det bør ikke være et problem for den 30-årige forsvarer.

Den tyrkiske klub Orduspor har allerede været i dialog med den amerikanske forsvars-styrmands repræsentanter for at fremlægge et tilbud. Den tyrkiske klub har den tidligere Valencia- og Inter-træner Hector Cuper som cheftræner, og han er på jagt efter en ledertype som Goodson til defensiven.

Det bliver dog mere end svært at lokke Goodson og familien til tyrkisk fodbold og helt specifikt en midterklub, medmindre Orduspor vender tilbage med en betragtelig forhøjet lønpakke end den første, de tilbød.

Men Orduspors præsident, Nedim Türkmen, skulle være i tænkeboks omkring at finde en mere attraktiv løsning for Brøndby-anføreren, og derudover kan klubben lokke med en væsentligt lavere skat i Tyrkiet. Der er dog også interesse fra andre europæiske klubber, og desuden har flere MLS-klubber været positive omkring at få Clarence Goodson i truppen.

Men Goodson afviser selv over for bold.dk, at han tager hjem til USA:

- Jeg er meget glad for at spille i Europa. Det er mit sjette år her, og jeg har det rigtig godt. Jeg nyder at være hjemme på ferie i USA, men når det kommer til det fodboldmæssige, har jeg det bedre i Europa.

Et skifte væk fra Brøndby virker dog mest realistisk især efter den seneste redningsplan i klubben, som kræver, at spillerne blandt andet går ned i løn.

Derudover spillede Goodson ikke de sidste kampe i efteråret, hvor det var Daniel Stenderup og Martin Albrechtsen, der spillede i midterforsvaret.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Brøndbys sportschef, Ole Bjur.

  

Afstemning