Fra 425.000 kr. til 0 kr.? Jan K. på kanten til arbejdsløshed

For syv måneder siden spillede Jan Kristiansen fodbold i Brøndby for en anslået månedlig hyre på 425.000 kr. Nytårsaften kan han gå ind i det nye år med udsigten til en løncheck på nul kroner, hvis ikke han makker ret og accepterer FC Vestsjællands tilbud om forlængelse af den kontrakt, der udløber 31/12.

Superliga-oprykkernes direktør Gert Hansen har afgivet klubbens endegyldige tilbud til den tidligere landsholdsspiller, og 32-årige Jan Kristiansen, der også har en fortid i Esbjerg og tyske Nürnberg, har indtil fredag til at finde ud af, om han vil fortsætte i klubben.

- Vi starter op den 3. januar, og der skal vi have en afklaring på det, siger Gert Hansen til BT.

Det er deadline?

- Der starter vi op, ja, siger Gert Hansen, der ikke vil afsløre, hvilke knaster der ligger til grund for den manglende underskrift:

- Det må du snakke med Jan om. Vi er glade for at have Jan i klubben, han er en god spiller at have i truppen, han er god til træning og tager sig utrolig godt af de unge. Vi vil gerne fortsætte med ham, men du må høre ham, hvorfor han ikke har skrevet under endnu.

I har ikke tænkt jer at flytte jer mere?

- Nej, nej.

Det er et endegyldigt tilbud?

- Ja, det er op til Jan selv nu.

Jan Kristiansen fik i sommer en kontrakt på et halvt år med FC Vestsjælland. Forinden da havde han været fem år i Brøndby.

Det har ikke været muligt at få fat i Jan Kristiansen til en kommentar.