KØB PLUS!

Flere stjerner forlader OB

Den fynske klub er i gang med en større udrensning og siger farvel til et par markante profiler.

På dagen, hvor det er blevet offentliggjort,at OBs træner i den kommende sæson bliver den nuværende Silkeborg-træner Troels Bech, bekræfter den fynske klub nu, at den samtidig tager afsked med et par af klubbens helt store profiler. I alt fem spillere, der alle har kontraktudløb, forlader klubben.

På OBs hjemmeside bekræfter klubbens sportsdirektør Poul Hansen således, at Eric Djemba-Djemba og Bernard Mendy forlader fynboerne. Han tilføjer, at den tyske målmand Stefan Wessels heller ikke får sin kontrakt forlænget, og det samme gælder for unge Oliver Larsen og Daniel Krog.

Dermed står det klart, at Poul Hansen og OB skal ud og købe stort ind i sommerpausen, da der nu er en del huller, der skal fyldes i truppen, som Troels Bech skal overtage. Blandt andet har OB vist store offensive mangler i dette forår, og med de nye navne på afskeds-listen tegner det til, at der skal købes ind i alle tre kæder.

- Det er to dygtige og hårdtarbejdende talenter og tre top-professionelle spillere, vi siger farvel til. Vi er ved at bygge et nyt hold op, og her vurderer vi, at vi har brug for nogle andre typer på de enkelte positioner. Vi har arbejdet længe på at finde de nye profiler, der skal være en del af truppen i de kommende sæsoner, og vi håber at have så mange af dem som muligt på plads, når vi starter træningen op til den nye sæson i midten af juni, siger Poul Hansen.

OB-truppen er i øvrigt gået på sommerferie torsdag og starter træningen op igen 15. juni.