KØB PLUS!

Flere FCM-spilere kan blive sigtet

Sagen, hvor fire spillere fra FC Midtjyllands fodboldakademi er sigtet for seksuel omgang med en mindreårig pige fra Ikast, risikerer at vokse.

For vicepolitiinspektør Kell Svenningsen fra Midt- og Vestjyllands Politi vil ikke afvise, at flere af superligaklubbens unge fodboldspillere kan blive sigtet for at have haft sex med den nu 14-årige pige.

- Foreløbig er der fire sigtede, men vi kan ikke afvise, at der er flere, som bliver sigtet i sagen. Det er alle sammen nogen, som bor på det samme sportscollege i Ikast, siger Kell Svenningsen til sporten.dk

Han vil ikke afsløre hvor mange spillere, der kan være tale om. Men sker det, vil den eller de formentlig - og i stil med de øvrige fire sigtede i sagen - blive sigtet efter straffelovens paragraf 222, der omhandler sex med en mindreårig.

Kell Svenningsen vil heller ikke be- eller afkræfte FCMs udlægning af, at pigens og spillernes seksuelle forhold har foregået helt frivilligt.

- På nuværende tidspunkt har vi ikke hørt noget om vold eller trusler, så der er ingen af dem, som er sigtet for voldtægt, siger Kell Svenningsen.

Ifølge anmeldelsen, der kom fra pigens forældre, har de seksuelle forhold stået på i perioden fra efteråret 2011 og frem til oktober i år. De seksuelle samkvem mellem de 18-årige fodboldspillere og den dengang 13-årige pige skal være begyndt på det sportscollege, hvor talenterne bor.

Midt- og Vestjyllands Politi kan ikke komme med en tidshorisont for, hvornår sagens efterforskning forventes afsluttet.