KØB PLUS!

Fire FCM-spillere sigtet i sex-sag

Fem afrikanske talentspillere fra FC Midtjyllands U19-hold er blevet sigtet af det lokale politi for at have haft sex med en mindreårig pige fra lokalområdet.

Ulykkerne vælter ned over FC Midtjylland i disse uger. For få dage siden konstaterede klubben, at man er ude i en eksistenstruende økonomisk krise, og nu har den midtjyske klub fået en image-ødelæggende sexsag på halsen.

Ifølge eb.dk har fem af klubbens unge afrikanske talenter været til afhøring hos det lokale politi, fordi de mistænkes for at have haft sex med en mindreårig pige fra lokalområdet. Afhøringen har ført til, at fire af spillerne er blevet sigtet for at have haft sex med pigen, der er 14 og altså under den seksuelle lavalder.

Pigens forældre opdagede ifølge eb.dk de seksuelle forhold gennem en chat over computeren og gik efterfølgende til politiet, der hentede samtlige syv afrikanske ungdomsspillere fra FCM ind til afhøring næste dag.

FCMs direktør Claus Steinlein bekræfter sagen over for eb.dk:

- Drengene har til mig alle oplyst, at det er sket helt frivilligt fra pigens side. De har oplyst, at der er tale om helt almindelig sex hver for sig. Der har ikke været tale om gruppesex, og at det er pigens forældre, der har anmeldt det, siger Claus Steinlein.

Han oplyser, at de involverede spillere troede, at pigen var ældre end 15, og at det skulle være hende, som selv havde opsøgt FCM-talenterne.

- Vores afrikanske spillere er åbenbart populære. Men spillerne er dybt rystede og har været hos politiet for at afgive forklaring om sagen.

To af spillerne var dog ikke mere rystede end, at de var i stand til at spille lørdag, da FCMs U19-hold slog Lyngby U19-drenge 4-2.