KØB PLUS!

FCN sure på Brøndby før kamp

FCN er ikke tilfredse med, at Brøndby ikke kan levere kontrollører nok til søndagens Superliga-kamp.

FCN er utilfredse med Brøndby, fordi de blå-gule ikke kan levere det nødvendige antal kontrollører til søndagens Superliga-kamp på Farum Park.

- I forbindelse med vores arrangement for fans i udebaneafsnittet, så det ærgrer os naturligvis meget, at man end ikke kan leve op til det aftalte antal vagter, siger FCNs bestyrelsesformand, Allan K. Pedersen, til FCNs hjemmeside.

- .Efter meldingen i dag og de positive signaler fra fan-grupperne, har vi dog i FC Nordsjælland selv valgt at gå ind med det ekstra-personale, der skal til. Også på udebaneafsnittet, siger Allan K. Pedersen videre.

- Det er altid en god og sikker oplevelse for alle at gå til fodbold i Farum Park og vi forventer absolut ingen problemer på søndag. Vi har dog sat ekstra personale på grundet de omstændigheder, der nu har været op til kampen, siger bestyrelsesformanden med henvisning til bane-invasionen efter kampen i DBU Pokalen mellem Brøndby og FCK.

- Det er meget sent i forløbet, vi skal ud og hente yderligere bemanding, og vi ville da også gerne have meldt tidligere ud. Det har bare ikke været helt let at få hul igennem og klare signaler fra Brøndby IF denne gang, men det skal absolut ikke gå ud over fans af de to hold, og det skal slet ikke gå ud over den fest, der er lagt op til på søndag, siger Allan K. Pedersen, der understreger, at forholdet mellem FCN og Brøndby altid har været godt.

Læs også: