KØB PLUS!

FCN om mange mål: Mega-svært i CL

FC Nordsjælland har lukket 16 mål ind i fem Champions League-kampe, og det skal der rettes op på, erkender Jores Okore og Søren Christensen.

Sådan lyder konklusionen før FC Nordsjællands sidste kamp i gruppespillet i dette års Champions League.

Her møder de danske mestre Chelsea på udebane, og det kunne på forhånd ligne endnu et målrigt nederlag for FCNs CL-debutanter.

Klubbens forsvarsklippe Jores Okore erkender, at holdets defensiv har haft svært ved at stå distancen på internationalt niveau.  

- Vi skal i hvert fald have trænet vores forsvarsspil, hvor vi skal blive mere konsekvente. Men når det så er sagt, så er det tre modstandere, som er mega-svære at spille imod. Det er de forsvarende Champions League-mestre, de italienske mestre og Shakhtar som først lige har tabt en kamp i den hjemlige liga i lang tid, siger han til sporten.dk og tilføjer:

- Det er verdensklassemodstandere, der er vant til at spille Champions League. Så selv om vi ikke er tilfredse med at lukke så mange mål ind, så må vi også erkende, at det er et langt niveau fra den danske Superliga, siger han.

FC Nordsjællands Søren Christensen mener også, at holdets forsvarsspil til tider har haltet ved at lukke hele 16 mål ind i blot fem opgør.

- Det er voldsomt, det må vi sige, og vi skal forsvare bedre i nogle situationer. Vi møder spillere, som er rigtig gode og dygtige på banens sidste tredjedel. Så der er nogle forsvarsmæssige ting, vi skal have set på, siger han til sporten.dk.

Læs også: