KØB PLUS!

FCN: Historisk transfervindue

Jan Laursen glæder sig over de mange udskiftninger, FC Nordsjælland har foretaget i januars transfervindue

De forsvarende mestre fra FC Nordsjælland har haft travlt i januar måned. Da transfervinduet lukkede i går, havde klubben sagt farvel til ikke mindre end ti spillere, der enten er blevet solgt, lejet ud eller har haft kontraktudløb. Til gengæld er A-truppen blevet forstærket med fire nye spillere, samt talenter af "egen avl".

Og det glæder selvsagt Jan Laursen, der er sportsdirektør i FC Nordsjælland.

- Det har været historisk, spændende og hektisk. Jeg føler, at vi nu er vokset som klub og organisation, så jeg sidder tilbage med en god fornemmelse, siger Jan Laursen til FC Nordsjællands hjemmeside.

Og selvom klubben har sagt farvel til mange spillere, bekymrer sportsdirektøren sig ikke om klubbens sportslige fremtid.

- Jeg føler, vi står fantastisk godt, og vi går en rigtig spændende tid i møde. Jeg glæder mig vanvittigt til forårssæsonen og jeg er fuld af fortrøstning, siger han.

Klubben har haft et travlt efterår, hvor de udover at skulle forsvare DM-guldet fra i sommers, også stod overfor et særdeles udfordrende program i Champions League-gruppespillet. Derfor er Jan Laursen også rigtig tilfreds med at få 'rystet posen'.

- Der er masser af sult i truppen, og det, synes vi, er vigtigt efter en lang periode med at have vundet pokaltitler, guldmedaljer og spillet Champions League. Så er det vigtigt lige at få rystet posen, og nu står vi med en rigtig, rigtig spændende, der har fået tilført nogle lidt anderledes typer, siger Jan Laursen, der mener, at klubben har lært meget det seneste år.

- Som klub og organisation har vi lært sindssygt meget de seneste år og vi er blevet dygtigere på mange fronter. Så selvom vi siger farvel til nogle dygtige spillere, så er vi blevet meget klogere. Så samlet set synes jeg, vi står stærkere end nogensinde.