AaB's rædselsforår fortsatte, da holdet onsdag aften tabte i Superligaen til FC Midtjylland

Det kører slet ikke i AaB for tiden. For fjerde kamp i træk vandt AaB ikke en kamp i Superligaen, da det blev til et 1-2 nederlag på hjemmebane til FC Midtjylland.

Meget så ellers ud til at gå AaB's vej, for efter et lille kvarter droppede Jonas Lössl i FCM-målet fælt, da Kasper Kusk affyrede kanonen og scorede på langskud.

Det fæle drop så ud til at sætte AaB i gang, men blot ni minutter senere tog FC Midtjyllands nigerianske angrebstrio fat, og det lykkedes først Rilwan Hassan at score, mens Jude Nworuh efter 38 minutter bragte FCM foran med 2-1. En stilling, der holdt til pausen.

Herefter var kampen egentlig tæt, hvis man kigger på spil og chancer, men der kom ikke flere mål, selvom de sortblusede Midtjylland-spillere var tæt på i flere omgange. Kampen endte 2-1 til FC Midtjylland, der igen presser på i toppen af Superligaen.

Holdet nærmer sig top tre, hvor man er á point med Horsens, mens AaB kan rykke et skridt nærmere bunden, når runden bliver færdigspillet torsdag og fredag.