KØB PLUS!

FCM rasede: Du snød os, dommer!

FCM-lejren rasede over dommer Kenn Hansen, der selv indrømmede sin straffesparks-brøler

Det var en af de situationer, hvor hele stadion kunne se det. Lige bortset fra manden med det afgørende fløjt.

Den anerkendte FIFA-dommer Kenn Hansen vinkede afværgende, da Brøndbys Mike Jensen nedlagde en driblende Mads Albæk i straffesparksfeltet i slutningen af første halvleg.

Efterfølgende rasede FCM-lejren over kendelsen, der potentielt kostede dyrebare point.

- Er du gal, der var straffe. Det kunne alle og enhver da se. Jeg forstår det simpelthen ikke, at han ikke fløjtede der. Så ved jeg efterhånden ikke, hvad der skal til for at få et straffespark. Hvis det var sket midt på banen, så vil jeg vædde alt på, at jeg havde fået frispark, men han turde ikke dømme straffesparket, sagde "offeret" Mads Albæk.

 FCM-træner Glenn Riddersholm var også træt af, at fløjten forblev tavs i den situation.

- Det er en anden kamp i træk, hvor jeg står og taler om, at vi blev snydt for et straffespark. Men marginalerne er ikke lige med os i øjeblikket, og det er naturligvis frustrerende, sagde Riddersholm.

Men konfronteret med situationen var det en brødebetynget og ikke mindst hudløst ærlig topdommer, der erkendte sin brøler.

- Jeg stod faktisk rigtig godt placeret på banen. Som jeg så det på banen, så vurderede jeg, at der var for lille kontakt, og at Albæk overdrev. Når jeg ser den på DVD efterfølgende, så er det min klare vurdering, at der skulle være dømt straffe. Jeg er slet ikke i tvivl, sagde en ærgerlig Kenn Hansen.

 - Det ærgrer mig helt sindssygt. Det er pivringe, når man står så godt placeret, sagde Kenn Hansen. I Brøndby-lejren talte man mest om, at det trods et point med Antipas-udligningen i kampens slutning var en kamp lige til glemmebogen.

- Vi spiller helt vildt elendigt. Det er utrolig frustrerende, at vi leverer sådan en indsats. Det eneste vi overhovedet kan være tilfredse med, er det ene point, som selvfølgelig er vigtigt. Ellers er det uforståeligt, at vi leverer sådan en kamp, sagde angriber Simon Makienok Christoffersen.

- Det sene mål og vores point var godt for moralen. Ellers var jeg sådan set ikke så tilfreds med andet. Vi trænger virkelig til en sejr, og vi arbejder benhårdt hver eneste dag på træningsbanen, sagde Brøndby- træner Auri Skarbalius.