KØB PLUS!

FCK: Tak til Sønderjyske

Med hjemmesejren over Brøndby og FC Nordsjællands nederlag til Sønderjyske ser FC Københavns drømme om guld rigtig gode ud

Skærtorsdag var sådan en dag, hvor FCK senere på året vil kigge tilbage og sige, dér vandt vi guldet. For de forsvarende danske mestre er nu seks point foran nærmeste guldkonkurrenter fra FCN, der dummede sig mod Sønderjyske.

- Det handler ikke om, hvordan man ligger lige nu. Der bliver ikke delt pokaler ud før til sommer. Jeg ved godt, at hvis FC Nordsjælland havde vundet, og vi havde tabt, så skulle vi sikkert forholde os til noget helt andet, men vi må koncentrere os om os selv, selvom der var nogen sønderjyder, der synes, at de skulle hjælpe os, siger FCK's cheftræner, Carsten V Jensen.

Han kunne se sit mandskab have udmærket styr på kampen mod rivalerne fra Brøndby, og sejren på 3-1 kunne vel sagtens have været større. En helt ny situation for FCK, der i store dele af sæsonen har haft problemer med at producere chancer. Den tendens er ved at vende.

- En af forudsætningerne for at vinde fodboldkampene er altså at være svære at score imod, og den del har der været styr på hele tiden, men så har det haltet lidt med at score mål. Nu er vi på rette vej, og her mod Brøndby så det rigtig godt ud, så jeg er tilfreds med udviklingen, siger manden der bare bliver kaldt CV.

Han kan godt forberede sig på mange flere spørgsmål om FC Nordsjælland og deres muligheder for at hente FCK, men hos de forsvarende danske mestre vil cheftræner ikke bidrager i de spekulationer.

- Vi må bare holde fokus. Vi har sat sæsonens mål op, det kender alle. FC Nordsjælland har tabt et skridt, og vi vandt et, det er fint, men der er en ny kamp på mandag, siger Carsten V Jensen.
   
 

Læs også: