KØB PLUS!

FCK overvejer Ottesen-salg

FCK-træner Ariël Jacobs erkender, at det måske er bedst at sælge Sölvi Ottesen nu, men vil ikke afvise, at han har en fremtid i klubben.

Islandske Sölvi Ottesen fik næsten ingen spilletid i efteråret og er klart fjerdevalg i kampen om pladserne i FC Københavns centerforsvar. Hans kontrakt udløber til sommer, og han har tidligere ikke lagt skjul på sin frustration over Ariël Jacobs' beslutning om at sylte ham blandt reserverne.

Derfor er det også oplagt, at hvis FCK skal af med nogen i vinterpausen, så kan det blive Ottesen, og træner Jacobs vil det heller ikke afvise, at det kan ske.

- Jeg lader alt være åbent. Det er individuelt, hvordan spillerne har det i klubben, og derfor tager jeg individuelle samtaler angående, hvad jeg har af tanker og mål med den pågældende spiller i løbet af januar. Den snak vil jeg også tage med Sölvi. Måske har han godt af nye udfordringer, måske fortsætter han i FCK, siger Jacobs til Ekstra Bladet.

Selv er den 28-årige forsvarsspiller klar til at komme væk fra FCK's overskudslager.

- Ja, måske er det en god idé, at jeg kommer til en klub, hvor jeg kan vise, hvad jeg duer til. Men indtil det er sket, er jeg i FCK og gør alt, hvad jeg kan, siger Ottesen om situationen.

Sölvi Ottesen kom til FC København fra Sønderjyske i 2010.

tipsbladet.dk

Læs også: