FC København fik hævn for nederlaget på 1-2 i november til Brøndby ved at vinde 3-1 i Parken.

Brøndby led sit første nederlag i 2012, da holdet i Parken i København vandt 3-1 over FCK.

Dermed fik de regerende danske mestre revanche for nederlaget i november i Brøndby, hvor de blå-gule vandt 2-1.

Brøndby var på forhånd handicappet af at måtte undvære Michael Krohn-Dehli (knæskade) og Dennis Rommedahl (syg), mens Daniel Nozouri havde karantæne p.g.a. hans røde kort i kampen mod OB.

I stedet spillede Ajilore Owalufemi, Jens Stryger Larsen og Jan Frederiksen fra start for Brøndby.

FCK begyndte kampen bedst, og de havde da også flere chancer, men Brøndby red stormen af, og langsomt kom udeholdet bedre ind i kampen.

Fire minutter før pausen slog FCK imidlertid til efter et Brøndby-boldtab på midten af banen. Efter seks-syv afleveringer endte bolden ude i venstre side hos Pape Paté Diouf, som fra kanten af feltet sendte kuglen ind i det lange hjørne bag Michael Tørnes i Brøndby-målet.

Brøndby svarede dog igen med det samme, da FCKs forsvar tog sig en gevaldig blunder i euforien over at være kommet foran. Simon Makienok sendte i to forsøg bolden ind bag hjemmeholdets keeper, Johan Wiland.

1-1 holdt til pausen, men allerede efter seks minutters spil af anden halvleg var FCK atter foran. Lars Jacobsen - der også stod fadder til FCKs første scoring - strøg afsted på højrekanten og sendte et indlæg ind til den fremstormende Dame N'Doye, som Brøndby ikke fik dækket op, hvorefter senegaleseren udplacerede Michael Tørnes.

Derefter fusede kampen noget ud, men i slutminutterne scorede Dame N'Doye endnu en gang, og FCK kunne derfor tage sejren på 3-1. Den betyder, at holdet nu er seks point foran FC Nordsjælland i toppen af Superligaen p.g.a. FCNs nederlag i Haderslev tidligere torsdag.

Brøndby røg ned på ottendepladsen p.g.a. dårligere målscore end AaB.