FC Midtjylland var i fuld kontrol, da midtjyderne slog Randers med 3-0 på mål af Tim Janssen, Pione Sisto og Sylvester Igboun.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor det var tydeligt, at begge hold havde brug for alle tre point.

I midten af første halvleg var det FC Midtjylland, der bragte sig foran 1-0 i Randers, da hollandske Tim Janssen var på pletten. Han afløste Morten Duncan Rasmussen som frontangriber, da han blev skadet under opvarmningen.

Målet kom efter et fremragende indlæg fra FCM's venstrekant, hvor Tim Janssen med hovedet styrede bolden perfekt i mål uden chance for Peter Friis Jensen i Randers-målet.

Resten af halvlegen fortsatte FCM presset, dog uden det blev til yderligere scoringer.

I starten af anden halvleg kom Randers frem til flere chancer. Blandt andet på et skud fra Kasper Fisker, hvor bolden lige sneg sig forbi fjerneste stolpe.

I det 64. minut jublede Randers-fansene, da deres topscorer Ronnie Schwarz blev sendt på banen. Men bare et kvarter senere var det de medrejsende FCM-fans, der fik noget at juble over, at Pione Sisto bragte FC Midtjylland foran 2-0.

En flot scoring, hvor Sisto, omringet af Randers-forsvarer, sendte bolden helt op i det nærmeste hjørne efter nogle gode driblinger.

Det blev dog endnu værre for Randers, da Sylvester Igboun i overtiden scorede til 3-0 efter godt kombinationsspil i Randers-feltet.

Med sejren fik FC Midtjylland tre vigtige point til mesterskabskampen. De står noteret for 45 point for 24 kampe - fem point flere end AaB, der dog har spillet en kamp mindre.

Værre ser det ud for Randers, der kan komme under nedrykningsstregen, hvis Viborg får point mod Brøndby senere søndag.