Indskiftede Alexander Sørloth blev helten for FC Midtjylland, da OB blev besejret 2-0 i Odense.

FC Midtjylland vandt søndag eftermiddag 2-0 på udebane over OB. Matchvinderen blev indskiftede Alexander Sørloth, der scorede begge mål.

FC Midtjylland have hele fem udskiftninger i truppen efter Europa League-kvalifikationskampen ude mod Apollon Limassol torsdag.

Profiler som Jakob Poulsen og Jonas Borring blev sparet og i stedet startede Simon Kroon og André Rømer på banen.

Det var dog indskifterne Jonas Borring og Alexander Sørloth, der sikrede sejren for midtjyderne.

Første halvleg var en chancefattig affære. Ingen af de to hold kom frem til større chancer. Tættest på var FC Midtjylland, da André Rømer trykkede af, men OB’s målmand, Sten Grytebust, reddede.

Kampen var præget af hårde fysiske dueller og flere eftertacklinger, hvor spillere fra begge hold måtte bruge tid på at sunde sig.

OB havde bolden mest og forsøgte sig med lange bolde op til Nicklas Helenius og Anders K. Jacobsen samt stikninger til backerne João Pereira og Mikkel Desler, som forsøgte sig med indlæg. Skarpheden manglede dog.

FCM forsøgte sig på omstillinger. Holdet var dog heller ikke effektivt nok og der manglede kreativitet og skarphed.

Efter pausen var kampbilledet det samme. Begge hold manglede et slutprodukt med kvalitet.

OB havde heller ikke mange chancer i anden halvleg, hvor Casper Nielsen var tættest på med et skud fra distancen.

FCM's profiler ventede på bænken, og i løbet af anden halvleg kom Jakob Poulsen, Jonas Borring og Alexander Sørloth på banen. Det viste sig at være en god idé.

Efter 78 minutter lagde Borring et indlæg ind til Sørloth der headede bolden i kassen.

I overtiden lukkede Sørloth kampen med sit andet mål.

Med sejren rykker midtjyderne op på andenpladsen med 12 point. OB forbliver i midten af tabellen på ottendepladsen med otte point.