KØB PLUS!

Fans til BIF-spillere: I må bidrage!

Det er spillernes tur til at vise, at de vil redde klubben, mener fangruppen Brøndbys Supporters Trust.

Mens spillerne i Brøndby lige nu sidder i møde med direktionen om at deltage i klubbens redningsplan, har fansene de seneste måneder grebet i egen lomme for at lappe det blødende sår på Vestegnen.

Brøndbys Supporters Trust har samlet et beløb på 450.000-500.000 kroner og vil nu have spillerne til at vise deres vilje ved at gå lidt ned i løn.
 
- Vi håber på, at alle folk er villige til at gå på kompromis. Hvis Brøndby-historien skal lykkes, kræver det, at alle giver lidt. Det er klubben, spillerne, kreditorer, Spillerforeningen, og det er også fansene. Alle kan ikke få det præcis, som de gerne vil, og lige nu er tiden til at finde et kompromis, siger formand for Brøndbys Supporters Trust, Sune Blom.

Udspillet fra Brøndbys ledelse er, at alle ansatte i de tre første måneder af år 2013 går 25 procent ned i løn og derefter fortsætter med en nedgang på ti procent i forhold til den nuværende løn.

Som sporten.dk har beskrevet, er der sat tvivl ved den model fra dele af spillertruppen, der nu forhandler på livet løs med direktør Tommy Sommer Håkansson.
 
- Det vigtige er bare, at der bliver fundet en løsning. Jeg har ikke den præcise model, men vi skal finde den optimale løsning, der løser problemerne, så alle er så tilfredse som muligt, understreger Sune Blom og tilføjer, at fansene er klar til at yde endnu en tørn, når de kortsigtede økonomiske problemer er ude af verden.

- Vi har fra dag et gjort klart, at vi vil gøre alt for at redde klubben igennem problemerne. Fansene er klubbens største aktiv, så det er helt naturligt, at vi bærer en stor del af byrden i den kommende aktiemission. Lige nu ligger Brøndby dog et andet sted, men så snart de kortvarige problemer er afklaret, så står vi klar til at løfte den langsigtede del af byrden.

Spillerne har fået frem til torsdag at tage en beslutning i, og ellers er de dystre meldinger, at en konkurs er faretruende nær. 

- Jeg håber, at alle parter kan se fornuften i at redde Brøndby IF. Klubben vil i fremtiden være til gavn for de tusindevis af Brøndby-fans, men også hele fodbolddanmark, slutter Sune Blom.

Læs også: