Der var stor frustration i Esbjerg over nederlaget til OB, som scorede langt inde i overtiden.

Esbjerg førte, men holdet tabte 1-2 på udebane mod OB, som scorede sejrsmålet langt inde i overtiden takket være en teknisk smart detalje af Rasmus Falk. Og det var en bitter pille at sluge for vestjyderne.

»Folk gik helt amok. Vi følte, at vi havde fortjent mere, så vi er sindsygt skuffede,« sagde Esbjergs Bjørn Paulsen efter kampen til TV3 Sport 1.

Han understreger dog, at Esbjerg-spillerne ikke ødelagde noget i frustration over nederlaget, og han fik opbakning fra træner Jonas Dal.

»Jeg ved ikke, om folk gik amok, men vi er ærgerlige over, at det skulle ende sådan her. Vi leverer en god indsats, og så er det ærgerligt at stå her bagefter med nul point,« sagde Jonas Dal, der især var meget tilfredse med første halvleg, som Esbjerg vandt 1-0 på et mål af Nicki Bille, og hvor OB ikke havde et eneste skud på mål.

»I første halvleg sidder vi i skoene på dem. Vi får trykket OB højt på banen, og vi vinder andenboldene,« sagde Jonas Dal, inden han tilføjede:

»I anden halvleg kommer vi desværre til at stå for meget i udgangsstillingen, og måske slap kræfterne lidt op. Det var desværre nok til, at OB kunne udnytte det, og til sidst scorede Rasmus Falk et godt mål, og det var ærgerligt, at det skulle ske. Men selvom vi ikke kan bruge resultatet til noget, kan vi glæde os over, at vi leverede en fin indsats. Og fortsætter vi med det, skal vi nok få nogle point.«

Esbjerg ligger med nederlaget næstsidst med 15 point. Jonas Dals tidligere klub, Hobro, har ni point på sidstepladsen, der som den eneste i denne sæson betyder nedrykning.