KØB PLUS!

Endnu et talent vil væk fra Brøndby

18-årigt talent ønsker ikke at blive i Brøndby, selvom han har fået debut på Superliga-holdet

Brøndby har svært ved at gøre deres talenter tilfredse for tiden. Også selvom de helt unge spillere nok har lettere adgang til Superliga-fodbold end nogensinde før. Ifølge sporten.dks oplysninger vil også U19-landsholdsspilleren Riza Durmisi væk fra klubben, selvom han er en del af førsteholdet og har fået to Superliga-kampe.

Brøndby kan dog stadig forsøge at overtale talentet til at blive. Talentet afviste dog senere tirsdag klart over for Tipsbladet, at parterne ikke når til enighed, inden transfervinduet genåbner til januar.

Landsholdsbacken Riza Durmisi har senest fået to indhop for Brøndby mod Esbjerg og FCN, men har i første omgang afvist at forlænge med klubben, når hans aftale udløber. Også selvom netop Riza Durmisi netop er blevet fremhævet som en af de tilfredse Brøndby-talenter af sportsdirektør Ole Bjur.

Sportsdirektøren var i sidste uge ude med et langt modsvar til en opsigtsvækkende kritik fra det tidligere talent Patrick Olsen, der denne sommer valgte at forlade klubben til fordel for Inter som 18-årig. I svaret forklarer Ole Bjur, at der er masser af talenter, der trives i klubben, selvom Patrick Olsen hævder, at mange af hans tidligere holdkammerater frygter for deres udvikling og lokkes af bedre træningsforhold og sikrere muligheder i mindre pressede klubber.

- Heldigvis har vi fortsat masser af store talenter, som sagtens kan se fornuften i at slå igennem i Brøndby først, før de søger mod udlandet. I vores Superligatrup har vi lige nu fire årgang 92 og to årgang 93, som alle er inde i en spændende udvikling og allerede har debuteret i Superligaen. Derudover har Frederik Holst og Riza Durmisi, som begge er U19-spillere (årgang 94, red.), også allerede fået debut, skrev Ole Bjur blandt andet på Brøndbys hjemmeside.

I mellemtiden har Brøndbys normalt så stærke U19-hold oplevet en uvant dårlig start på sæsonen. Brøndby ligger placeret som nummer 11 ud af 13 hold efter kun én sejr i seks kampe. Talentrækken føres af FCN og OB.

Læs også: