KØB PLUS!

Endnu en FCM-spiller sigtet i sexsag

Der er nu fem spillere fra FC Midtjyllands akademi, som er blevet sigtet for seksuel omgang med en mindreårig pige fra Ikast.

Sagen, hvor fire unge fodboldspillere fra Superligaklubben FC Midtjyllands akademi er sigtet for at have haft et seksuelt forhold til en mindreårig pige, er nu blevet til fem.

Således oplyser vicepolitiinspektør Kell Svenningsen fra Midt- og Vestjyllands Politi, at man har valgt at sigte endnu en spiller i sagen.

- Vi har nu fem sigtede, og så mangler vi fortsat nogle få afhøringer omkring den forurettede pige og nogle af de sigtede, siger han til sporten.dk.

De fem spillere, alle med afrikansk baggrund, er sigtede efter straffelovens paragraf 222, der omhandler sex med en mindreårig.

Det er nu op til den juridiske afdeling om de fem spillere også skal tiltales i sagen.

- Jeg regner med, at sagen overgår til juridisk vurdering engang i starten af næste uge. Men hvornår resultatet så kommer, det ved jeg ikke helt endnu. Der er ingen væsentlig forskel fra den femte sigtelse i forhold til de andre. Det er det samme, de er sigtede for alle sammen, siger Kell Svenningsen og tilføjer:

- Der kommer ikke umiddelbart flere sigtelser i sagen.

Det er pigens forældre, har de meldt de seksuelle forhold til politiet. Og de skal angiveligt have stået på i perioden fra efteråret 2011 og frem til oktober i år. De seksuelle samkvem mellem de 18-årige fodboldspillere og den dengang 13-årige pige skal være begyndt på det sportscollege, hvor talenterne bor.

Kell Svenningsen vil ikke be- eller afkræfte FCMs udlægning af, at pigens og spillernes seksuelle forhold har foregået helt frivilligt.

Men ifølge politiet tyder intet på vold eller trusler om vold i forbindelse med de seksuelle forhold.

Læs også: