OBs Emil Larsen fik en varm velkomst af klubbens fans, da han kom på banen i fynboernes livsvigtige sejr mod FC Nordsjælland søndag eftermiddag.

Emil Larsen havde formentlig ikke ventet mange klapsalver eller jubelråb fra OBs medrejsende fans i Farum, efter han i mandags åbent fortalte, at han ikke kunne lide dem.

Men reaktionen fra udebaneafsnittet søndag eftermiddag må have været en kærkommen overraskelse for den ellers udskældte OB-spiller, da han blev sat på banen i anden halvleg i opgøret mod FC Nordsjælland.

Her blev Emil Larsen mødt med klapsalver og hyldestsang fra de medrejsende fans. Og det lunede fortalte han efterfølgende.

»Det var rart, at OB-fansene klappede ad mig, da jeg kom på banen. Den seneste tid har været turbulent, men nu håber jeg, at alle spørgsmålene stopper. Det har fyldt mere hos jer (medierne, red.), end det har hos mig,« sagde Emil Larsen til Canal 8.

OBs medrejsende fans tog pænt imod Emil Larsen i Farum.
OBs medrejsende fans tog pænt imod Emil Larsen i Farum. Foto: Sara Gangsted

Kampen og sejren på 2-1 mod FCN blev ikke kun en oprejsning for Emil Larsen. Det blev det for hele klubben, der med tre point ser ud til at vriste sig fri af nedrykningskampen.

Holdets to mål blev scoret af Martin Spelmann, som dermed afgjorde opgøret med sin anden scoring dybt inde i dommeren tillægstid.

»Jeg er så lykkelig lige nu. Vi spiller en fantastisk første halvleg rent taktisk, og vi kunne have været foran med mere, fordi FCN stod og kogte nede bagved. Anden halvleg var nok mere deres, men så slog ventre-hugget til, og nu står vi med tre point,« sagde han til Canal 8.