KØB PLUS!

Efter FCM-drøn: Ville hellere vinde

FCMs Mads Albæk scorede med et drøn af et mål, men han ville have haft sejren mod AGF.

Mads Albæk sendte FCM på sejrskurs mod AGF, da han 20 minutter før tid drønede bolden i mål via undersiden af overliggeren, men hans hold måtte nøjes med 1-1, og derfor var han alligevel ikke så tilfreds bagefter.

- Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville sparke, hvis jeg fik fat i bolden. Jeg har haft tur i støvlerne, så jeg har sparket på lidt af hvert. Det var et fantastisk mål, men jeg ville gerne have haft byttet til tre point, sagde Mads Albæk efter kampen til TV2 Sport.

- Det er irriterende, at vi ikke får alle tre point, for vi sidder godt på første halvleg, hvor vi bl.a. har et forsøg på stolpen. Men det sidste kvarter lukker vi AGF ind i kampen, sagde Mads Albæk, som hollandske Heerenveen har kig på.

Og Mads Albæk fik opbakning i sin vurdering af kampen fra chefen.

- Vi spiller en veldisciplineret kamp, og vi skal føre efter første halvleg. Så får vi så i anden halvleg det mål, som jeg også synes, at vi fortjente. Men så synker vi lidt, og der må jeg også tage min del af ansvaret, for de spillere, jeg skiftede ind, var ikke klar til at levere det stykke arbejde, som jeg havde håbet på, sagde FCM-træner Glen Riddersholm, der mod slutningen af kampen blev bortvist af dommer Michael Johansen.

- Det ønsker jeg ikke at kommentere, sagde han.

 

Læs også: