FC Nordsjælland vandt 4-2 over Hobro på Farum Park og gør det dermed endnu vanskeligere for jyderne at hente Randers i kampen om fjerdepladsen i Superligaen og dermed adgangsbilletten til Europa League-kvalifikation.

Nordsjællænderne har ellers været inde i en elendig stime med seks nederlag ud af de seneste syv kampe, men det var ikke til at se i opgøret mod Hobro.

Marcus Ingvartsen stod for FC Nordsjællands fortjente føringsmål efter 35 minutter, men midtbanemanden Martin Mikkelsen udlignede nogle minutter inden pausen.

På det seneste har FC Nordsjælland fået kritik for ikke at være effektive foran mål. Det lod ikke til at være tilfældet mod Hobro, og da slet ikke for Marcus Ingvartsen, der ti minutter inde i anden halvleg tog et træk forbi Jesper Rask i målet og sparkede via en Hobro-spiller bolden ind med sin anden scoring.

Derefter gik det stærkt. Et dumt boldtab af Martin Mikkelsen blev dyrt, da Emiliano Marcondes scorede til 3-1, og blot fem minutter senere driblede Joshua John forbi sin direkte oppasser og slog bolden indover til Uffe Bech, der noget uvant scorede med hovedet. Den lave og letbenede offensivspiller har nu scoret ti mål i Superligaen.

Martin Mikkelsen reducerede med et fint langskud hen mod slutningen af kampen til slutresultatet 4-2.