KØB PLUS!

Don Ø til tasterne: Utidigt, Holmstrøm

Parkens tidligere bestyrelsesformand bakker ikke op om Niels Christian Holmstrøms deltagelse i ’lorteprogrammet’ Fodbold Uden Filter

Ved midnatstid tirsdag gik Flemming Østergaard ind i debatten om Niels Christian Holmstrøms optræden i debatprogrammet Fodbold Uden Filter på 3+ søndag aften, og det var med en direkte kritik af Holmstrøms medvirke i panelet af debattører.

Ikke en kritik af den konkrete sag, hvor Niels Christian Holmstrøm gjorde sig bemærket ved at erklære sig som meget lille fan af den nye FCM-direktør Claus Steinlein, som han også valgte at kalde fodboldens svar på Låsby-Svendsen. I stedet går kritikken på, at Holmstrøm i sin egenskab af bestyrelsesmedlem i selskabet bag FCK helt burde holde sig væk fra Fodbold Uden Filter, som Østergaard i sjov omtaler som ’lorteprogrammet’ over for sin gode ven Carsten Werge, værten på debatprogrammet.

På Facebook skrev Don Ø sent tirsdag følgende:

- Ser i dag, at jeg skulle have set programmet, idet en af deltagerne Peter Brüchmann (BT) mener, at Niels Chr. Holmstrøm gik over stregen ved at sammenligne Claus Steinlein FCM`s direktør med Låsby-Svendsen!!

- Jeg skal IKKE deltage i denne debat, men endnu engang gøre opmærksom på, at jeg finder det utidigt at bestyrelsesmedlemmer, trænere og direktører i klubber stiller op i programmet og diskuterer og ’kloger’ sig på, hvad andre klubber og kollegaer burde gøre i aktuelle situationer f.eks. om trænerskifte, regnskaber organisationsændringer m.v. , skriver Don Ø og forklarer sit synspunkt med, at det ville man for eksempel aldrig se ske i bankverdenen.

Han understreger også, at han ikke langer ud efter TV-stationerne for at opfordre til denne debatkultur:

- Jeg anklager ikke Carsten Werge eller TV 3 for at ’ansætte’ Niels Chr. Holmstrøm, Ove Petersen m. flere, det er jo genialt TV, Holmstrøm er en gave for programmet, og Werge ved jo nøjagtigt, hvornår kæden ryger af hos Holmstrøm, og sådanne udtalelser som Brüchmann henviser til skaber debat og overskrifter. Men igen, hvorfor tillader klubbernes bestyrelser, at deres medlemmer af bestyrelser, direktion og trænere m.v. udtaler sig om andre klubber? Deltagerne i programmet bør efter min mening være eksempelvis journalister og mennesker, der har kendskab til fodboldens verden, skriver Flemming Østergaard, der selv har afvist at deltage i programmet.

- For god ordens skyld skal jeg tilføje, at jeg er blevet tilbudt at deltage i programmet flere gange, kaldt tøsedreng af Werge, men begrundelsen for afslaget er logik for burhøns.