KØB PLUS!

Don Ø: Poulsen er typen FCK mangler

FC Københavns tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard tror, at det bliver en gevinst for FCK, hvis holdet henter Christian Poulsen hjem.

Hvis FC København formår at hente landsholdsspilleren Christian Poulsen, hjem til den klub, hvor han fik sit gennembrud, vil det være godt for begge parter, mener Flemming Østergaard, der også er kendt som Don Ø.

- Jeg tror, det vil blive et lykkeligt ægteskab for både FCK og Christian Poulsen, fordi Christian er lige typen, som FCK mangler i dag. Han har været i FCK, og de har gode minder om hinanden, siger han til sporten.dk.

Christian Poulsens kontrakt med franske Evian udløber efter sæsonen, så danskeren skal snart til at overveje, hvor han i fremtiden skal slå sine folder. Og FCK er en mulighed, har han sagt, ligesom FCK-træner Carsten V. Jensen heller ikke har afvist en genforening med den tidligere anfører i klubben.

Og det kan Don Ø. godt forstå, han ikke har.

- Christian er fortsat en god spiller, og jeg hører og læser, hvad der bliver skrevet om Evian, hvor han er en nøglespiller. Og personligt ville jeg synes, det var fantastisk, hvis han kom tilbage til FCK og fik et par gode år der, siger han og fortæller, hvad Christian Poulsen kan tilbyde sin måske kommende arbejdsgiver.

- Der er ingen tvivl om, hvad Christian står for: Han er fodbold-intelligent, arbejdsom, og ikke mindst betyder han meget både på og uden for fodboldbanen, roser Flemming Østergaard.

Christian Poulsen kom til FC København første gang i 2000, hvor han spillede to år i klubben og vandt et mesterskab med klubben, inden han i 2002 skiftede til den tyske klub Schalke 04, hvor han med det samme blev stamspiller.

Tiden i FC København husker Don Ø. som en god tid for både klubben og Christian Poulsen.

- I løbet af ganske kort tid blev han som ungt menneske både anfører og omdrejningspunktet på midtbanen. Han havde den rolle, som William Kvist senere tog over. Og man kan egentlig godt sammenligne de to både på og uden for banen, siger Don Ø.

William Kvist tog inden denne sæson til Stuttgart i Tyskland, og FCK har haft svært ved at finde erstatningen for ham. Løsningen kan hedde Christian Poulsen.

Læs også: