KØB PLUS!

Don Ø: FCK-direktør er uduelig

Den tidligere FCK-boss går i voldsomt angreb på FC Københavns administrerende direktør Anders Hørsholt.

De gamle FCK-krigere har samlet sig med lange knive i hånd. I går rettede tidligere administrerende direktør i FC København Dan Hammer en voldsom kritik mod FCKs nuværende ledelse, og i dag følger tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard op i en noget hårdere tone.

- FC København bør starte med at finde en afløser for Anders Hørsholt. Han er komplet uduelig, og bestyrelsen bør sende ham tilbage og styre Supershoppen (FC Københavns fanshop, red.). Det kan han finde ud af, men han har hverken kvaliteter eller evner til at styre en fodboldforretning, raser Don Ø til eb.dk og kalder direktøren for en mand, der kun har sit job, fordi han ikke skal have så meget i løn.

Flemming Østergaard kalder det for mærkeligt, at Carsten V. Jensen er blevet fjernet som træner for at blive i en rolle som sportsdirektør og udpege sin egen afløser.

Han påstår, at den nuværende bestyrelse i FC København er utilfredse med FCK-direktøren midt i en økonomisk monsterskuffelse på grund af det tabte mesterskab.

- Anders Hørsholt er overmatchet. Alle de ledere, jeg kender i Parken, fortæller, at han fuldstændig har mistet jordforbindelsen, siger Flemming Østergaard.

eb.dk har  været i kontakt med Anders Hørsholt, der svarer kortfattet på det voldsomme angreb fra den tidligere bestyrelsesformand.

- Flemming Østergaard har sin egen dagsorden i forhold til FCK. Den har jeg ikke behov for at blande mig i.