Dommer stopper efter OB-brøler

Martin Wulff, der overså OB's mål mod AGF, er blevet taget af sine opgaver og indstiller karrieren.

Linjedommer Martin Wulff, der sidste mandag overså et klart OB-mål i mandagskampen mod AGF, stopper karrieren med øjeblikkelig virkning. Det sker efter, at DBUs elitedommerudvalg oven på netop den kamp valgte at tage Martin Wulff af de opgaver, han var sat på i dette forår. Det bekræfter DBUs kommunikationschef Lars Berendt over for sporten.dk:

- Jeg kan bekræfte, at han stopper. Dommerne og linjedommerne bliver bedømt i hver eneste kamp i sæsonen, og har en række udviklingssamtaler med Elitedommergruppen i løbet af sæsonen, og det har den også haft med Martin Wulff. Efter kampen mellem OB og AGF valgte Elitedommergruppen at tage ham af de opgaver, han var påsat til her i foråret. På baggrund af den beslutning og de samtaler, Martin Wulff og elitedommergruppen har haft, har han så valgt at indstille karrieren, siger Lars Berendt.

Episoden opstod, da OB pressede på for en udligning og rent faktisk også fik bolden over stregen. Inde i målet stod imidlertid OB-forsvareren Daniel Høegh, der ramte bolden, som røg tilbage i spil. Tv-billeder bekræftede manges mistanke om, at bolden var cirka en meter over stregen, hvilket Martin Wulff med stor beklagelse da også erkendte efter kampen.

Poul Hansen var efter opgøret rasende på linjedommeren, som han efter kampen proklamerede ikke ville modtage julekort af ham næste år.

- Jeg var oprevet, fordi jeg simpelthen ikke kunne forstå, at han ikke kunne se det. Jeg tror også, at han selv var chokeret, og den var også svær at forklare, for det var jo ikke, fordi der stod nogen i vejen. Men at han ligefrem behøvede stoppe, synes jeg nu ikke, og jeg har ikke tidligere oplevet den form for episoder med ham, siger Poul Hansen, der ikke har klaget over præstationen.

- Nej, jeg har den opfattelse, at det ikke hjælper, når kampen er spillet, og der alligevel ikke kan ændres noget.

Sporten.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Martin Wulff selv.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08