DBU skal ind i Brøndby-skandale

Dommer Kenn Hansen har valgt at indberette tre hændelser til behandling i DBU, efter Brøndbys fans invaderede banen.

Pokalkampen mellem Brøndby og FCK torsdag aften var en mindeværdig afsked med Brøndbys matchvinder og hjemmebanehelt Mike Jensen. Men nu bliver afskeden i stedet en sag for DBUs disciplinære organer.

For eftersmagen handler mest om den ukontrollable skamplet, som blev sat efter kampen, da Brøndby-fans invaderede hele banen og nåede ned og danne front få meter fra vrede FCK-fans.

Onside.dk oplyser, at dommer Kenn Hansen har indberettet kampen for tre hændelser, der kan koste især Brøndby dyrt.

Indberetningen handler primært om den potentielt katastrofale masse-invasion af banen, som i sidste ende blev holdt tilbage af kampklædt politi, da både FCK- og Brøndby-fans affyrede romerlys og kastede genstande mod hinanden.

Men kampen blev også afviklet med to minutters forsinkelse, fordi fans havde lavet ballade med fyrværkeri i optakten til kampen.

Den tredje indberettede hændelse er, hvordan blandt andre FCK-anfører Lars Jacobsen blev bombarderet med lightere, når han var ude at sparke hjørnespark i den ende af Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdets fans står.

Dommerudvikler Peter Mikkelsen oplyser også til onside.dk, at han vil lave en fyldig rapport om kampen, der kan danne grundlag for DBUs afgørelse om eventuelle sanktioner til arrangørerne.

  


   
  

Afstemning


 

Læs også: