Lyngby slog Viborg 1-0, selvom udeholdet var presset i bund. De sidste 45 minutter var spil til et mål, men det fik ingen betydning, for Viborg formåede ikke at score på nogle af deres chancer. Og så kunne de trætte Lyngby-spillere tage alle tre point med hjem til Sjælland.

»Det er den tredje kamp på seks dage, men mine spillere tør at omfavne den smerte, der opstår. Det var en fin indsats,« sagde træner David Nielsen til TV3 Sport 2 efter den tredje 1-0 sejr i træk inden for den samme uge.

Selvom Lyngby nu ligger nummer seks vil træneren ikke ændre målsætning:

»Vi skal bare overleve og samle så mange point sammen som muligt.«

Kort før pausen blev Jeppe Kjær matchvinder, da han elegant vendte med bolden inde i feltet, lavede en skudfinte og til sidst vippede bolden ind over Peter Friis Jensen i Viborg-målet.

I den anden ende havde målmand Jesper Hansen en stor andel i de tre point.

»Selvtillid er nøgleordet. Det hjælper at stå her og have vundet igen. Vi er heldige i dag, men vi viste også, at vi kan kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne.«

Det holdt ganske hårdt for sjællænderne specielt i slutningen af anden halvleg, hvor det regnede ned over Lyngby-målet med store Viborg-chancer. På mirakuløs vis vinder gæsterne dog 0-1 og sikrer sig alle tre point.

Viborg-træner Johnny Mølby var modsat temmelig utilfreds med, at det ikke lykkedes hans hold at få scoret trods et markant overtag.

»Fuldstændigt vanvittigt, at vi ikke står med point på kontoen efter denne her kamp. Vi sidder fuldstændig på anden halvleg. Når man ser på hele kampen, så vinder vi stort set på alle parametre - bortset fra måltavlen,« fastslog Mølby.