KØB PLUS!

Danske mestre jagter svensk stortalent

De danske mestre, FC Nordsjælland, tager kampen op med talrige klubber fra Norden og det øvrige Europa. Målet er et af svensk fodbolds største talenter.

Patrick Mtiliga har været en stor succes, siden han for halvandet år siden forlod varme Malaga til fordel for FC Nordsjælland. Men venstre backen fylder 32 år i januar, og selv om han endnu ikke viser svaghedstegn, holder han ikke evigt. Derfor er mestrene gået på jagt efter en afløser, og ham har de fundet i Stockholm.

Præcis som andre klubber i Sverige, Holland og sågar England har FC Nordsjælland ifølge sporten.dks oplysninger kastet snøren ud efter et af Sveriges største talenter. 18-årige Ludwig Augustinsson fra talentfabrikken IF Brommapojkarna.

- Vi har endnu ikke fået et konkret bud fra FCN, men det er en af de klubber, der udtrykker stor interesse for Ludwig, siger Brommapojkarnas direktør Ola Danhard bekræftende til sporten.dk.

Ludwig Augustinsson har sine blot 18 år til trods allerede spillet kampe Sveriges U/21-landshold, og han nævnes som fremtidens mand på Erik Hamréns A-landshold. Hans nuværende klub ved derfor, at de ikke kan holde på ham længe, så FCN inviteres på juleindkøb i den svenske hovedstad. Men de skal have den store tegnebog med. Ifølge sporten.dks oplysninger slipper Brommapojkarna ikke deres guldfugl for under fem millioner kroner.

- Alle spillere er som udgangspunkt til salg, og vi er klar til at sælge til vinter. Men en interesseret klub skal betale det, vi vil have, og vi har altså solgt spillere til Juventus, Manchester United og Manchester City, så vi kender spillet, fastslår Ola Danhard.