KØB PLUS!

Dansk tv-station træt af Morten Olsen

Landstræneren blander sig for meget i tv-planlægningen og føler sig hævet over alle andre, mener Peter Nørrelund.

En lille krig er blusset op mellem tv-stationen Viasat, som er medejere på rettighederne til Superligaen, og landstræner Morten Olsen.

Olsen har på det seneste kritiseret placeringen af kampen mellem AGF og FC Nordsjælland fredag 16. november. Den kamp bliver spillet under to døgn efter, at landsholdet har spillet mod Tyrkiet i en venskabskamp i det sydøstlige Europa. 

Morten Olsen vil derfor skåne spillere fra de to Superliga-klubber, men er samtidig ude med riven over for Divisionsforeningen, som efter landstrænerens mening tager for meget hensyn til de kommercielle forhold. Nu tager tv-stationen Viasat til genmæle.

- Det er fuldstændig trættende, at Morten Olsen gang på gang går ud og føler sig hævet over alle og forsøger at underminere fodboldens kommercielle grundlag, nemlig tv-aftalerne, siger sportschefen Peter Nørrelund ifølge DR til Ritzau.

Peter Nørrelund gør opmærksom på, at den lukrative tv-pakke er lavet efter aftale med klubberne.

- Dansk fodbold har solgt en vare til de danske tv-stationer, men ofte kommer det op, at der ikke bliver taget sportslig hensyn. Det er meget uprofessionelt, at man sælger en vare, modtager pengene og ikke vil af med varen, forklarer Peter Nørrelund.

Om spillernes ve og vel siger Peter Nørrelund: 
 
- De er professionelle fodboldspillere, de overlever nok.