KØB PLUS!

Daniel Jensen vil gerne til Brøndby

Brøndby og Daniel Jensen er blevet kædet sammen, selv om Jensen træner i FC København. Den tidligere landsholdsspiller er ikke afvisende.

Daniel Jensen kan få en kontrakt i FC København, hvis de kommer af med nordmanden Christian Grindheim. Jensen har i flere måneder trænet og spillet med FC Københavns reservehold, hvor han har imponeret træner Ariël Jacobs.

Men det kan være FC Københavns kriseramte ærkefjender Brøndby, der løber med den 33-årige midtbanespiller. I hvert fald er han én af emnerne til den centrale midtbane i vestegns-klubben, og Jensen afviser ikke Brøndby på forhånd.

- Det er stadig tæt på København, og i min situation kan jeg ikke være afvisende overfor noget, siger Jensen til Ekstra Bladet, men han lægger ikke skjul på, at FCK er hans førsteprioritet.

- Jeg har aldrig prøvet at spille i Danmark, og når jeg siger, at Danmark kunne blive en mulighed, så er det klart, at klubben, der ligger nr. 1, er førsteprioritet. Det ville den helt sikkert være.

Daniel Jensen fortæller i øvrigt, at der er forskellige ting, der rør på sig. Derfor er han fortrøstningsfuld med henblik på at finde en arbejdsgiver efter at have været klubløs efter bruddet med italienske Novara.

Tipsbladet.dk

Læs også: