KØB PLUS!

CV: Vi ser Poulsen som FCK-spiller

FC Københavns sportsdirektør og træner, Carsten V. Jensen, ser fortsat Christian Poulsen som FCK-spiller og åbner samtidig op for et gensyn med midtbanestjernen i den hvide trøje.

Christian Grindheim har ikke overbevist, og Claudemir er langt fra fordums styrke. FC Københavns centrale midtbane tørster efter en leder- og spillertype som Christian Poulsen, efter en sæson, der bedst kan betegnes som år ét efter William Kvist. 

Med Champions League lurende i horisonten, har de danske mestre ifølge sporten.dks oplysninger igangsat en evaluering af holdets midtbane. En evaluering, der meget vel kan skabe plads til Christian Poulsen, som fortsat har en høj stjerne hos ”Løverne”. 

- Da vi i sin tid hentede Christian til klubben, overbeviste han os i dén grad om sine egenskaber både spillemæssigt og menneskeligt . Derfor ser vi også Christian som FCK-spiller, siger FCK-træner- og sportsdirektør Carsten V. Jensen til sporten.dk.

- Vi vil selvfølgelig følge Christians gøren og laden. En dansk landsholdsspiller, som overvejer sin fremtid , er selvfølgelig interessant. Der er i hvert fald ingen lukkede døre, og så må fremtiden vise, om de døre skal bruges til noget, slutter FCKs alt-mulig-mand. 

Christian Poulsen spillede senest i FC København i 2002, hvor han blev solgt til tyske Schalke 04 for 60 millioner kroner.

Læs også: