KØB PLUS!

Brønshøj-træner i spil til Randers-job?

Politiken sætter Bo Henriksen i forbindelse med trænerjobbet i Randers.

Da Michael Hemmingsen blev fyret i Randers kort tid inden Superliga-premieren, blev det gjort klart fra starten, at afløseren Colin Todd er en midlertidig løsning. Den engelske træner har haft adskillige fodboldjobs og besidder 20 års trænererfaring, men han har ikke den nødvendige P-licens, så han må kun være cheftræner i Randers i 60 dage.

Derfor er Randers på jagt efter en ny træner, og ifølge avisen Politiken kan Brønshøj-træneren Bo Henriksen være et emne for kronjyderne. Bo Henriksen har været træner i Brønshøj i flere år.

- Jeg er glad for at være i Brønshøj og holder mig til den kontrakt, jeg har, men ligesom da jeg var spiller, har jeg som træner ambitioner, og jeg vil naturligvis gerne prøve at være træner i Superligaen. Det er vel naturligt. Det ville da være mærkeligt, hvis jeg sagde noget andet, ville det ikke?, siger Bo Henriksen til Politiken.

I Randers afviser man at kommentere på rygter om nye trænernavne.

- Jeg har godt hørt hans navn nævnt. Men ellers har jeg ingen kommentarer, siger direktør Jacob Nielsen til avisen.

Bo Henriksen er i gang med den krævede uddannelse som P-træner og har efterhånden en del års erfaring med trænerjobbet fra tiden i 1. division. Som spiller var Bo Henriksen med til at vinde Danmarksmesterskabet med Herfølge i 2000, ligesom han har også har spillet for OB på fødeøen Fyn.

tipsbladet.dk