KØB PLUS!

Brøndbys feriepenge-sag tæt på afklaring

Der er snart en afklaring på, hvordan Brøndby kommer ud af feriepenge-sagerne med tidligere og nuværende spillere. Det forklarer Spillerforeningens direktør Mads Øland.

I forbindelse med nederlaget i feriepenge-sagerne omkring Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson, meldte Brøndby ud, at de ville gå i dialog med Spillerforeningen om de resterende 56 sager omkring tilgodehavender hos tidligere og nuværende spillere.

Den dialog er de i fuld gang med, og nu skal de så have booket et møde, hvor Spillerforeningen og Brøndby sætter sig sammen og får enderne til at mødes.

- Vores proces med Brøndby og Divisionsforeningen kommer til at gå forholdsvist hurtigt. Det er kun noget mødeplanlægning, der mangler. Alle parter, der er involveret, er enige om, at vi skal prøve at finde et modus for, hvordan vi får afviklet disse krav. Vi skal have et fysisk møde med Brøndby for at komme videre, siger Mads Øland til Ritzau.

Først efter der er kommet et løsning på sagerne omkring Brøndby, vil Spillerforeningen begynde at forholde sig til de andre klubber, der er omfattet af sagen, der tæller op mod 40 klubber og 1500 spillere. I følge Øland har en række ledere fra andre klubber henvendt sig for at få sagerne afviklet så hurtigt som muligt.

tipsbladet.dk

Læs også: