KØB PLUS!

Brøndby udskyder regnskab

Den pressede vestegnsklub er stadig i overvejelser omkring en kapitaludvidelse.

Brøndby skulle fredag være kommet med regnskab for 3. kvartal, men klubben har højst overraskende valgt at udskyde regnskabet en uge, da klubben stadig drøfter og overvejer en fremtidig kapitaludvidelse.

- Brøndbyernes IF Fodbold A/S har valgt at udskyde offentliggørelsen af delårsrapporten for 3. kvartal 2012 til fredag den 23. november 2012, da de drøftelser og overvejelser som der pt. foretages omkring en fremtidig kapitaludvidelse endnu ikke er afsluttet, skriver klubben i en fondsbørsmeddelelse.

Brøndby kom i august med deres halvårsregnskab for 2012 som viste et underskud på 6,4 milloner kroner, og klubben forventede dengang et 'mindre underskud' på årsregnskabet. Siden er det dog kun gået ned ad bakke for den københavnske vestegnsklub, der i øjeblikket ligger på en 11. plads i Superligaen. Først tabte de feriepengesagen, og skylder derfor næsten 30 millioner kroner til tidligere spillere, og da der skulle fordeles tv-penge, lå klubben på en sidsteplads og fik derfor blot 429.000 kroner af den knap 40 millioner kroner store pulje.