KØB PLUS!

Brøndby skød og skød - og fik 2-2

Brøndby er tilbage på Superligaens sidsteplads efter uafgjort mod Esbjerg

Fin stemning og ganske udmærket fodboldunderholdning. Det var ikke til at se, at der var tale om et bundopgør i Superligaen, da Brøndby søndag aften tog imod Esbjerg.

Men det var nu engang to af rækkens lavest placerede hold, der mødtes i duel om vigtige point i kampen mod nedrykning.

Og det var jyderne, der kom bedst ud af første halvleg, da Youssef Toutouh i det 38. minut kunne bringe sit hold foran og sikre et godt udgangspunkt for de sidste 45 minutter.

Det fik Simon Makienok dog hurtigt lavet om på, da han først i 46. minut og igen otte minutter senere vendte billledet til 2-1 i Brøndby-favør.

Da lignede det kriseramte Brøndby-mandskab pludselig et vinderhold. Men et giftigt jysk modangreb endte hos Magnus Lekven, der med et fladt skud passerede Michael Tørnes i brøndby-målet til 2-2.

Brøndby fastholdt dog momentum i kampens sidste halve time, hvor hjemmeholdet havde mange gode opspil og chancer til at afgøre kampen.

Det nærmeste, hjemmeholdet kom, var dog et skud på overliggeren af indskiftede Brent McGrath, og med uafgjort, må Brøndby konstatere, at selv om holdet for anden uge i træk gik fra banen uden nederlag, dumper Brøndby ned på sidstepladsen igen, mens Esbjerg fortsat er tredjesidst i Superligaen.

Læs også: