KØB PLUS!

Brøndby-plan: 30-50 mio. til spillere

Se detaljerne i planerne for at redde Brøndby med en kapitaltilførsel på omkring 150 millioner kroner.

Selv Per Bjerregaard har nu udtalt, at Frank Buch Andersens planer om en kapitaltilførsel på 150 millioner kroner til Brøndby er en 'god idé'.
Holdet bag den tidligere Brøndby-direktør Frank Buch Andersen har da også elementer i en strategi for Brøndby, som kan få de fleste Brøndby-fans til at slikke sig om munden.

Ekstra Bladet har fået adgang til strategien, og den viser blandt andet, at 30-50 millioner kroner vil gå til indkøb af nye spillere. Men en enventuel aktieemission vil i høj grad handle om at konsolidere klubbens skrantende økonomi og udgifter til eksempelvis feriepengesag, mens indtægter fra TV-aftaler og tilskuere også skal tilbage på sporet med bedre sportslige resultater.

Lønnen skal ikke betales for sent.

- Det vil vi undgå denne gang ved at sikre, at der hele tiden er penge i kassen til at opfylde kontrakterne, også selvom resultaterne svigter, siger en kilde fra investorgruppen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver, at gruppen med Frank Buch Andersen også består af Torben Hjort, Kurt Larsen og tidligere bestyrelsesformand i Brøndby Ejvind Sandal (afsat i starten af 2009 efter opgør med Per Bjerregaard).

Strategien har forsigtige forventninger til, hvor hurtigt, man kan gøre Brøndby IF til tophold i dansk fodbold igen. Målsætningen er i første omgang at undgå nedrykning i to sæsoner for så at komme i 'top-4 på sigt'.

Det fremgår også af planen, at formand for amatørafdelingen Per Bjerregaard absolut ikke skal have nogen indflydelse på forretningen.

Aktieemissionen er dog stadig en længere proces på afstand af en en officiel vedtagelse på generalforsamling og en godkendelse i forhold til børsen.

 

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

...............

Skrevet af Anonym, Torsdag den 20. september 2012, 11:43

Lad nu være med at sige at i bruger 30-50 mill til spillere, lad nu være med at handle ind i øst og vest uden at "bygge et hold"

Fint pengene kan være på vej ind, men koncentrere jer nu om at komme væk fra nedrykningsstregen, byg på det man prøver at have gang i stille og roligt - Hvis man allerede i vinterens vindue går ud og køber 5-6 nye spillere fra Norge, Argentina, Brasilien og tror at så kommer det hele af sig selv så tager man fejl.

Jeg er AGF´er, og jeg syntes desværre for Brøndby at jeg ser nogle meget klare paraleller imellem Brøndby og det AGF lavede da Onkel Kurt kom - Her blev alle også henrygte over de mange millioner man lagde, men klubben var forsat uden styring fra ende til anden, og det endte helt logisk med nedrykning.

Så ro på i de indre linier, få sat den røde tråd, og brug pengene hen af vejen, så ser vi forhåbentlig Brøndby i toppen igen på et tidspunkt

HÅB!

Skrevet af Anonym, Torsdag den 20. september 2012, 10:47

Det lyder meget godt... meeeen lad os nu lige se..
Savner Brøndby i toppen,. savner de store kampe.
Forhåbelig er vi snart på vej igen.

Så får vi snart en sund økonomi... i forhold til de der fck bøsser og deres plastik fans som skylder så mange penge at det er ulovligt!!

- fck, i fortjener ikke at være i toppen. Arrogance står på stort i panden på jer. PUUHA!

Hahah

Skrevet af Anonym, Torsdag den 20. september 2012, 12:24

Haha ja, så er det jo meget bedre at få en sugardaddy ind der kan betale for det hele. Hvad er formålet så med at have en god trup og en god ledelse? Vi spiller os til pengene, i sutter pik for dem!

Hele danmarks cirkus!

Købeklub

Skrevet af Anonym, Torsdag den 20. september 2012, 09:48

Plasticklub, ha ha ha.

P.Madsen

Skrevet af Anonym, Torsdag den 20. september 2012, 08:34

Super lækker -når Brøndby har penge har jeg også

venlig hilsen

Peter Madsen

Bif4ever

Platugle

Skrevet af Anonym, Torsdag den 20. september 2012, 09:17

Husk at afregne med Told&Skat