KØB PLUS!

Brøndby Kommune siger ja: Salg på vej

En enig kommunalbestyrelse i Brøndby Kommune har accepteret, at kommunen indleder forhandlinger om at købe lokaler af fodboldklubben Brøndby IF.

Brøndby IF arbejder intensivt på flere økonomiske planer i jagten på at sikre klubbens fremtid. Og nu se en af planerne ud til at lykkes, og dermed give tiltrængte millioner til Brøndby IF.

Som sporten.dk i dag kunne fortælle, har Brøndby Kommunes Udvidede Økonomiudvalg holdt møde med det formål at se på mulighederne for at købe den del af Brøndby Gymnasium, som holder til på Brøndby Stadion. Fodboldklubben ønsker at sælge lokalerne for at penge i kassen, og det har en enig kommunalbestyrelse sagt ja til. Det fortæller direktør i Brøndby IF, Tommy Håkansson til sporten.dk.

- Jeg kan kun være rigtig glad for, at jeg har en kommunalbestyrelse, der bakker om om klubben. Borgmester Ib Terp har givet os en en vigtig håndsrækning, siger Håkansson.

Accepten fra bestyrelsen betyder, at borgmester Ib Terp og Brøndby IF kan gå i gang med næste skridt, som går ud på at fastsætte værdien af de lokaler, som kommunen vil købe af klubben. Ifølge sporten.dks oplysninger ligger værdien på omkring 20 millioner kroner, hvoraf Nordea skal have halvdelen, imens Brøndby IF får den anden halvdel til den tomme pengekasse. 

Tommy Håkansson skal nu i gang med at forhandle med kommunen om prisen.

- Jeg kan ikke sige præcis, hvor meget et salg af gymnasiet hjælper os. Det kommer an på, hvor mange penge, vi kan får for det, siger han.

Ib Terp fortæller, at han regner med, at der er fundet en endelig løsning om en uges tid.

Læs også: