KØB PLUS!

Brøndby kan også ende i fogedretten

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, siger indirekte, at Brøndbys feriepenge-sag også kan ende i fogedretten.

Onsdag sendte Spillerforeningen sin sag mod FC Fyn til fogedretten med det formål at få den til at inddrage de penge, som klubben fra den næstbedste række skylder i feriepenge til medlemmer af Spillerforeningen.

- ..Vi har en opgave, vi skal løse, og den vil vi langt helst løse i dialog med klubberne, men på et eller andet tidspunkt, så kan vi ikke komme videre, og så må vi tage nogle retslige skridt. Det gælder for FC Fyn, og det gælder for andre klubber, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, til TV2/Sportens hjemmeside.

Han vil ikke kommentere de tilgodehavender, dens medlemmer har fra Brøndby, men han siger alligevel:

- Det har ikke noget med det her (sagen med FC Fyn, red.) at gøre. Det tager vi klub for klub. Vi er fortsat i dialog med Brøndby.

Når Spillerforeningen har valgt at gå rettens vej med FC Fyn, er det ifølge Mads Øland, fordi der ikke længere er nogen dialog mellem foreningen og den fynske klub.

- .Nu har vi måttet trække en streg i sandet i sagen med FC Fyn og har bedt vores advokater om at henvende sig til fogeden i Odense, og dér er vi slet ikke i forhold til andre klubber - heller ikke Brøndby, siger Mads Øland, der ikke vil fortælle, hvor lang tålmodigheden er med Brøndby.