KØB PLUS!

Brøndby: Dialogen med Buch fortsætter

Brøndby afviser rygter om sammenbrud og fastslår: Vi fortsætter samtalerne med Frank Buch-Andersen.

Brøndby har netop udsendt en fondsbørsmeddelelse, hvor i de slår fast, at dialogen om en kapitalindsprøjtning til den trængte klub på op imod 150 millioner kr. med tidligere administrerende direktør i Brøndby, Frank Buch-Andersen, fortsætter.

- Parterne har aftalt at fortsætte dialogen, og der er enighed om, at det er afgørende, og et fælles mål, at Brøndby IF udarbejder en økonomisk bæredygtig plan, der vil kunne bringe Brøndby IF tilbage til toppen af dansk fodbold. Det er ligeledes afgørende for begge parter, at den fremtidige løsning sikrer opbakning fra både fans, frivillige, amatører, sponsorer, aktionærer samt selskab, meddeler klubben i en fondsbørsmeddelelse.

Rygterne om at forhandlingerne var gået i hårdknude på grund af den tidligere formand Per Bjerregaards modvilje på de indre linjer mod Frank Buch-Andersen indflydelse, fik i går Brøndbyaktien til at styrtdykke, men den nuværende bestyrelsesformand i Brøndby bekræfter nu, at den tidligere storklub fra Vestegnen i løbet af de nærmeste måneder vil have en endelig køreplan klar for klubbens økonomi.

- Løsningen skal være grundigt udarbejdet, bæredygtig og sikre bred opbakning fra klubbens interessenter. Derfor vil ledelsen arbejde videre og forventer at kunne fremkomme med en ambitiøs og visionær strategi samt en økonomisk bæredygtig plan for Brøndby IF inden for de nærmeste måneder, siger bestyrelsesformand i Brøndby, Sten Lerche.

Administrerende direktør Tommy Håkansson fastslår, at det er hele klubben, der bakker op om de igangværende forhandlinger.

- Det er ikke kun i selskabets bestyrelse, at vi er enige om at fortsætte ad den vej, vi nu har valgt. Det er der bred enighed om i hele klubben, siger direktøren til brondby.com.

Efter Brøndby tabte sagen om manglende udbetaling af feriepenge og pension, skylder klubben nu over 24 millioner kroner væk til tidligere spillere, et beløb der stiger med 12.000 kr om dagen, og som Brøndby på nuværende tidspunkt ikke har nogen mulighed for at betale. 

Klubben var ellers blevet dømt til at betale 4 millioner kr. til de tre tidligere spillere Peter Madsen, Thomas Rasmussen og Martin Ericsson, men tirsdag morgen meddelte klubben, at den ikke havde tænkt sig at overholde fristen, men derimod ville indgå en dialog med Spillerforeningen om en afdragsordning.