KØB PLUS!

Brøndby-boss: Her skal vi forstærkes

Hvis redningsplanen giver Brøndby penge på lommen, har sportschef Ole Bjur allerede planlagt, hvor de skal spenderes.

Så kom redningsplanen i Brøndby. Første spadestik til en lysere fremtid er dermed taget, men hvor det efterlader klubben rent økonomisk er fortsat ét stort spørgsmålstegn.

Riget fattes fortsat penge, men alligevel skal der forstærkning ind. Forstærkning, som skal hjælpe Brøndby væk fra bunden og den overhængende nedrykningsfare, den kriseramte klub befinder sig i her knap to måneder inden Superligaens sidste 13 kampe sparkes i gang.

Superligaens agterlanterne har sagt farvel og tak til Mike Jensen, og derfor er fokus på at forstærke en midtbane, hvor Mikkel Thygesen, Jan Kristiansen, Franck Semou og unge Frederik Holst netop nu er Auri Skarbalius' eneste muligheder.  

- Vi har fokus på, om det er muligt for os at finde en forstærkning på den centrale midtbane. Vi ved, Mike Jensen er væk, og så mange spillere har vi heller ikke i truppen. Der har vi helt oplagt et arbejde foran os, siger Brøndbys sportschef Ole Bjur til sporten.dk. 

Også andre positioner kan forvente et eftersyn, men først og fremmest leder Bjur efter en midtbanespiller. Inden han kan afgive bud på interessante spillere, skal der der dog penge i den slunkne Brøndby-kasse. Sportschefen er bundet på hænder og fødder indtil konsekvenserne af redningsplanen og spillernes lønnedgangsaftale ligger klar, men alligevel tror han på, at der nok skal komme mindst et nyt ansigt til Brøndby i løbet af de kommende tre uger. 
 
- Jeg har en tro på, at vi når vinduet er overstået, har været i stand til at agere, og ambitionen er selvfølgelig, at vi i sidste ende er kommet styrket ud, slutter Ole Bjur. 

Læs også: