KØB PLUS!

Brøndby åbner døren for FCK-fans

Der er fortsat lagt op til fri adgang for alle fans, når Brøndby og FC København mødes i Superligaen.

Da FC København og Brøndby mødtes i Parken i oktober, var det for første gang i flere år udenh nogen form for restriktioner omkring, hvem der blev lukket ind til det store københavnske derby.

Onsdag evaluerede FC København, Brøndby IF, Københavns- & Vestegnens Politi og de to klubbers officielle fanklubber kampen i forhold til, hvordan de kommende møder mellem de to klubber skal være

- Alle parter var enige om, at der var en klar forbedring at spore under det sidste Derby, der blev afviklet uden restriktioner i forhold til udeholdets tilskuere, men at der stadig er udfordringer og arbejde at gøre, skriver Brøndby på klubbens hjemmeside.

- I forbindelse med Derby i Parken i sidste måned var der som sagt mange positive ting og tendenser i forhold til tidligere, som alle de involverede parter er enige om at tage med sig. Ikke mindst fanaktiviteterne inden kampen for begge klubbers fans har vist sig at være et godt og lovende initiativ. Af samme grund arbejdes der fortsat frem mod, at det næste Derby på Brøndby Stadion også som udgangspunkt kan afvikles uden restriktioner for udeholdets tilskuere.

- Alle parter er også enige om, at der skal kunne konstateres en fortsat positiv udvikling i forbindelse med de fremtidige lokalopgør, så afviklingen kan blive endnu bedre, og der f.eks. kan spores endnu færre konfrontationer mellem ballademagere internt og mod politifolk. Så længe den tendens er tilstede, vil alle parter fortsætte den dedikerede indsats for, at lokalopgørene kan afvikles uden restriktioner, lyder det.

tipsbladet.dk