KØB PLUS!

Brandvarm Osama: Støvlerne var i ovnen

Osama Akharraz havde støvlerne i ovnen før Brøndby-kampen, og viste storform med sit fjerde mål i sidste tre kampe

- Helt friske fra ovnen. Nu er jeg klar til kamp mod Brøndby.

Budskabet fra Osama Akharraz på Twitter søndag eftermiddag var med et billede af de kulørte støvler i ovnen. Nogle timer senere stod AGF’eren med et bredt smil og nogle brandvarme støvler, som han lavede to mål med i storsejren over Brøndby.

- Det var en god opskrift. Støvlerne fik 20 minutter i ovnen på 200 grader, sagde Akharraz med et præmiesmil.

Spoler vi tiden tilbage til april var ansigtet lagt i helt andre folder. På et alvorligt møde med træner Peter Sørensen og sportschef Brian Steen Nielsen fik Akharraz efter blot et halvt år i klubben en kraftig advarsel om at stramme op. 

Osama Akharraz kom for sent til træning, virkede uengageret, og så tillod han sig endda at kritisere spillestil, dommer og mandagskampe offentligt på Twitter. Truslen om at ophæve kontrakten var helt reel. Men Akharraz hankede op i sig selv, og nu er situationen vendt på hovedet efter fire mål i de seneste tre kampe og en fantastisk indsats mod Brøndby.

- Det var nok min bedste kamp nogensinde. Den her stime har været vendepunktet i min AGF-tid. Jeg føler selv, at jeg har fokuseret på de rigtige ting og opført mig som en ægte professionel. Derfor er det fantastisk at stå her og opleve succes, forklarede offensiv-spilleren, der tryllede på kanten og scorede to kølige kasser.

Og Twitter-episoden i marts har tydeligvis ikke afskrækket Akharraz.

- Det er ikke sådan, at jeg ikke tør at skrive mere på Twitter. Jeg tænker mig måske bare en ekstra gang om nu, sagde han.

AGF-træner Peter Sørensen er stolt over den måde, Akharraz har rejst sig på.

- Vi var godt og grundigt trætte af den måde, som Osamas opførsel afveg fra hele træningskulturen. Men han har taget det til sig, og det er udelukkende hans egen skyld, at han nu oplever succes, sagde Sørensen, der samtidig glædede sig over, at AGF er tæt på europæisk deltagelse for første gang i 15 år i næste sæson.

- Det er en stolt følelse. Fansene har hungret efter resultater som disse, sagde han.

Læs også: