KØB PLUS!

Bjur: Vi kender Lindgrens situation

Rasmus Lindgren vil formentlig blive stillet fri i Red Bull Salzburg til nytår. Brøndby følger hans situation. Afløser for Mike Jensen?

27-årige Rasmus Lindgren blev gennem halvandet år sat i forbindelse med Brøndby, inden Ajax-spilleren i sommeren 2011 lukkede for snakken ved at skrive en to-årig kontrakt med Red Bull Salzburg.

Nu er Lindgren så blevet sendt på andetholdet i den østrigske klub, og hans agent Søren Lerby arbejder på at få ham fri af aftalen, så han kan skifte kvit og frit til en ny klub til vinter. Om Brøndby så igen byder sig til, er et åbent spørgsmål. Men han kunne måske være en oplagt afløser for Mike Jensen, der forlader klubben til vinter.

- Det ved jeg nu ikke helt. Vi kender selvfølgelig Rasmus, og det gjorde vi også, inden jeg kom til (ansat december 2010 med start marts 2011 red.). Vi er selvfølgelig også bekendt med hans situation i Salzburg, og at der arbejdes på at få ham fritstillet. Men om det er én, vi er interesseret i nu, kan jeg ikke udtale mig om, siger Ole Bjur til tipsbladet.dk.

Lige nu har Brøndby formentlig også nok at gøre med at få overblik over budgettet, der vil blive ramt af feriepenge-sagen, efter de i sidste tabte prøvesagerne omkring Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson i Fodboldens Voldgiftsret. Brøndby har meldt ud, at de vil gå i dialog med Spillerforeningen om de resterende 56 sager, der ligger og lurer.

Fokus lige nu er derfor formentlig ikke på at skrive kontrakter med højtlønnede udlændinge som eksempelvis en Rasmus Lindgren, der dog har udtrykt ønske om at finde en klub i Skandinavien og derfor også har indstillet sig på at gå ned i løn.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Rasmus Lindgren, der ikke ønsker at kommentere sin klubsituation, før hans situation i Red Bull Salzburg er helt afklaret.

Tipsbladet.dk