KØB PLUS!

Bjur: Fint hvis Goodson bliver

Clarence Goodson var ikke interesseret i at skifte til tyrkiske Orduspor, og Brøndby stiller ham ikke i skammekrogen, hvis han ikke bliver skudt af

Brøndby meldte den 17. januar ud, at de havde givet Clarence Goodson lov til at rejse til Tyrkiet for at se på forholdene i Orduspor. Amerikaneren takkede imidlertid nej til tyrkerne, da de ville forhandle i Istanbul og ikke ville tage ham med til Ordu for at vise klubbens faciliteter frem.

Derfor kom Goodson tilbage til Brøndby med en dårlig oplevelse, mens Superliga-klubbens lønbudget alligevel ikke slap af med de 225.000 kroner, Goodson hæver hver måned. Skiftet gik altså i vasken, men Brøndby vil stadig gerne af med Goodson for at frigive midler til at forstærke truppen med en midtbanespiller.
  


Bliver Goodson ikke solgt, inden transfervinduet lukker på torsdag, vil han imidlertid indgå i truppen på lige vilkår med Martin Albrechtsen, Daniel Stenderup og Dario Dumic, der også bejler til de to pladser i midterforsvaret.

- Orduspor viste sig at være noget andet end det, Clarence havde håbet på, hvilket han også selv har givet udtryk for. Clarence spiller her i foråret, medmindre der sker noget andet, og vi vil have det rigtig fint med, at Clarence bliver hos os og holder den skærpede konkurrence i midterforsvaret, siger sportschef Ole Bjur til tipsbladet.dk.

Om der er andre klubber, der har meldt deres interesse for Clarence Goodson, ønsker Brøndby-bossen ikke at kommentere. I følge tipsbladet.dks oplysninger arbejder den 30-årige amerikaners agenter imidlertid fortsat på at finde en ny klub til Goodson, inden transfervinduet lukker på torsdag.

Transfervinduerne i lande som Norge, Sverige og USA lukker først i april, og der vil derfor også efter 1. februar være muligheder for Goodson for at komme væk. Brøndby er dog mindre interesserede i at skyde Goodson af, efter det danske transfervindue er lukket, men klubbens økonomiske omstændigheder kan være med til at gennemtrumfe et klubskifte - også efter 1. februar.

tipsbladet.dk

Læs også: