KØB PLUS!

Bjerregaard: Bakker op om Frank Buch

Opbakning fra Mr. Brøndby til manden, der i sin tid fyrede hans søn som sportschef i klubben

Det forventede drama udeblev på amatørernes bestyrelsesmøde i Brøndby, da Per Bjerregaard stik mod alle forventninger dukkede op kort efter kl. 23.00 og meddelte, at han bakker op om Frank Buch-Andersens forslag til en aktieemission.

Dermed åbner den tidligere bestyrelsesformand og direktør for de professionelle også for, at aktiestrukturen ændres, således at der ikke længere er A- og B-aktionærer.

- Jeg synes, det er en god løsning, Frank-Buch-Andersen foreslår. Det vil være en god løsning, sådan som jeg har hørt forslaget, sagde Per Bjerregaard kort efter kl. 23.00.

Det kræver også en ændring af A- og B-aktiestrukturen?

- Ja, det gør det, sådan som jeg forstår det, sagde Per Bjerregaard og beklagede, at mødet var trukket ud.

I forvejen var det ventet, at det ville vare til omkring midnat, fordi det traditionelt trækker ud, når der skal lægges budget for det kommende år, sådan som tilfældet var i aftes, men de nye udviklinger i det professionelle selskab gjorde naturligvis deres til at trække diskussionerne i langdrag.

Når amatørernes bestyrelsesmøde er interessant for den professionelle del af klubben, hænger det sammen med, at amatørerne vælger to medlemmer til syvmandsbestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold Fond, der sidder på de bestemmende A-aktier i klubben. Fonden har dermed afgørende betydning for, om aktiestrukturen skal nedlægges, så Frank Buch-Andersen og hans medinvestorers tilbud om en garanti på 150 mio. kr., i en aktieemission står ved magt.

Amatørbestyrelsen kom ikke til en endelig beslutning om, hvem der på deres vegne skal være repræsentanter i Fonden, sådan som det ellers forlød. Den del er også mindre betydelig, efter at Per Bjerregaard har foretaget sin kovending og nu bakker op om Frank Buch-Andersen og en nedlæggelse af aktiestrukturen.

Læs også: