*


KØB PLUS!

BIF-direktør langer ud efter egne fans

Brøndbys konstituerede direktør Tommy Håkansson tager skarp afstand fra de mange fans, der løb på banen efter sejren mod FC København.

- Det er fuldstændig uacceptabelt, og vi hverken kan eller vil acceptere, at sådan noget sker på Brøndby Stadion.

Sådan lyder Brøndby-direktørens reaktion på, at flere hundrede Brøndby-tilskuere invaderede banen efter klubbens pokalsejr mod FCK i DBU Pokalen onsdag aften.

- Jeg beklager, at vores fans skal skabe sådan en situation i forhold til FC Københavns fans på Brøndby Stadion. Det er simpelthen ikke i orden, siger Tommy Håkansson til sporten.dk.

Han har torsdag siddet i møde med blandt andre Brøndbys sikkerhedschef Emil Bakkendorf omkring sikkerheden på Brøndby Stadion. 

- Vi kigger nu på vores del af det her. Vi er hovedansvarlige for, at afviklingen af fodboldkampe på Brøndby Stadion skal forløbe fuldstændig efter bogen. Og om vi gør det godt nok. Det gjorde vi i hvert fald ikke i går (onsdag, red.). Derfor ser vi på, hvor fejlen er opstået, og hvordan vi retter det fremadrettet.

Vil det betyde flere vagter på Brøndby Stadion, eller hvad vil I helt konkret gøre?

- Det kan jeg ikke svare på nu. Vi skal først have lokaliseret, hvor problemerne opstår. Men som alle ved, så har vi underpræsteret rent sportsligt, og det gør, at når vi så pludselig slår FCK, så er det en forløsning uden lige for vores fans, forklarer Tommy Håkansson om en af årsagerne til, at glæden eskalerede til kaos efter kampen.

- Men desværre så rykker mange med ind på banen, og det må ikke ske. Og vi skal nu se på, hvor vores kontrollører har stået, og hvor mange har der været placeret de forskellige steder. Det kigger vi på via blandt andet videooptagelser, siger Tommy Håkansson.

Han mødes senere torsdag med flere af Brøndbys fangrupper for at finde fælles fodslag fremover.

- Vi har senere i dag (torsdag, red.) et møde med vores forskellige fangrupperinger, og her tror jeg, at vi tager en endelig beslutning i forhold til, om vi fortsat vil suspendere billetsalget, siger han.

Læs også: