Arnesen bekræfter samtaler med FCK

Frank Arnesen bekræfter, at han har ført samtaler med FC Københavns direktør Anders Hørsholt. Han afviser dog at være i konkrete forhandlinger med klubben om et job - lige nu.

Lørdag indrømmede FC Københavns direktør Anders Hørsholt over for bt.dk, at han har ført samtaler med Frank Arnesen. Her har den tidligere danske landsholdsspiller fungeret som en form sparringspartner om, hvordan Hørsholt kunne udvikle FCK som klub.

Nu bekræfter Frank Arnesen også, at han for nylig mødte FCK-direktøren i København. 

- Vi har mødt hinanden et par gange i Dubai tilfældigt, hvor vi har talt sammen om fodbold, FC København og alt muligt andet. Og så har vi her i december talt en enkelt gang i København, siger Frank Arnesen til bt.dk.

Han afviser dog, at han skulle være i spil til jobbet som udviklingschef i FCK.

- Jeg har endnu ikke truffet en beslutning om, hvad jeg skal med min fremtid. Så jeg kan ikke rigtigt sige noget om det. Det har vi (Hørsholt og Arnesen, red.) også aftalt. Vi snakkede bare og sagde: at vi lad os se på det, hvis det er. Men vi har slet ikke talt om hvad, hvordan eller hvorledes. Det var bare et par gode samtaler, siger Frank Arnesen og tilføjer:

- Der er slet ikke noget med, at jeg skal flytte til København. Så det har ikke noget med den stilling at gøre. Det kunne være på en anden basis, som jeg ikke kan komme ind på. Så der er slet ikke noget konkret, og det skulle også komme fra dem, hvis det var.

Frank Arnesen har et stærkt og internationalt cv i professionel topfodbold, hvor han har fungeret som sportsdirektør i PSV Eindhoven, Tottenham, Chelsea og Hamburger SV, hvor han blev fyret i maj i 2013. 

Frank Arnesen har således været ledig på markedet siden afskeden med HSV, og han vil først i det nye år se på jobtilbud fra interesserede klubber.

- Indholdsmæssigt er vi (Arnesen og FCK, red.) slet ikke gået så langt, fordi jeg sagde, at lad os nu vente og se, hvad der skal ske, og hvad jeg vil. Så vi har alle sammen sagt, at vi venter til januar eller februar og ser, hvad der sker, siger Frank Arnesen.

- Jeg er ikke vild efter at komme hjem til Danmark, så der er mange ting, der er udelukket. Men også mange ting, der måske også kunne være interessante for FC København. Men i øjeblikket vil jeg slet ikke komme ind på noget omkring min fremtid.

Så der er intet konkret, men I taler sammen og måske kunne der komme noget mellem dig selv og FCK i fremtiden?

- Ja, ja det ved man jo ikke, men lige nu er der ikke noget, slutter Frank Arnesen.

Læs også: