KØB PLUS!

APOEL-site: Vi har snuppet Beckmann

Mikkel Beckmann rykker til Cypern. Den tidligere landsholdsspiller har underskrevet en aftale med storklubben APOEL.

Ganske som ventet rykker en af FC Nordsjællands største offensive profiler teltpælene op for at placere dem i den saftige cypriotiske muld. Mikkel Beckmann skifter det danske mesterhold ud med APOEL Nicosia, hvor han har underskevet en aftale af to-et-halvt års varighed. Det skriver det uofficielle APOEL-site apoel.net. Handelen præsenteres helt officielt senere på dagen. 

Som sporten.dk tidligere har skrevet, betaler cyprioterne blot 1,5 million kroner for Beckmann. Et lavt beløb med tanke på Mikkel Beckmanns status som profil og en vigtig brik i FC Nordsjællands offensiv. 

Beckmann gennemgik mandag det officielle lægetjek, og kan nu kalde sig APOEL-spiller. Han bliver en del af en klub med stolte traditioner. Klubben fra den cypriotiske hovedstad har 21 gange vundet mesterskabet på ferieøen, og 19 gange er pokaltitlen landet i Nicosia. 

 I resten af Europa kendes klubben dog bedst for sidste sæsons fantastiske Champions League-eventyr, hvor først gruppespillet og siden franske Olympique Lyon blev tilbagelagt. I kvartfinalen blev Real Madrid dog endestationen for klubben, der indtil i sommer havde den tidligere FCK-angriber Ailton Almeida i truppen.

Læs også: